Om meg

I Juni 1998 kom det mange nye mennesker til Jorden, blant annet en lite mørk, lubben jente. Hun kom tidlig om morningen ut av mamma sin mage. Den jenta hadde da to foreldre <3 Januar 3 1/2 år senere kom en jente til. Og det var altså lillesøsteren min. Jeg var veldig stolt. Men det morsomme var at jeg trodde at man skulle begynne på skolen når man var blitt store søster!
Jeg har et godt forold til mine 3 tanter: tante Solveig, tante Anne og tante Cathrine <3 Jeg har rett og slett et godt forold til hele familien min! Og det er en god ting. Jeg utviklet meg til å bli den jeg er nå. Nå er jeg en tullete jente som kan få hyper annfall, og da blir jeg bare helt tullete! Men jeg kan selvfølgelig være alvorlig. Jeg går jeg i 6B. Det er en kjempefin klasse. Nå skal jeg snart begynne i 7. klasse, men på en annen skole, i en annen komune. Foresten så glemte jeg også si at når jeg var 8 år fikk jeg meg en stemor, altså, pappa fikk en ny kjæreste. I 2008 fikk jeg to tvilling småsøsken! Og de er jeg kjempeglad i, de heter Alma og Isak <3 Det var pappa og Lene som fikk dem!
Også over til "7. klasse-praten", dere forsto sikkert at jeg skal flytte. Det kommer til å skje i sommeren 2010. Det gruer jeg meg til fordi at jeg må flytte fra pappa og familien i Jølster, dyrene mine, vennene mine osv...
Jeg er en ganske bestemt person, så jeg gir meg ikke med det første! Og ikke med det andre, eller tredje! Jeg er en som står for meningene sine.
I september 2009 startet jeg og blogge. Jeg syns at jeg ikke blogger så veldig intresant! Jeg blogger om det som faller meg inn og håper at det i vertfall intresserer noen!

Ja, da vet jeg ikke hva mer jeg kan skrive her.

2 søte

svarttjukkesokk

10.apr.2010 kl.17:48

søt :)

camilla

17.apr.2010 kl.14:33

¨domt du skal flytte da .

Søtt med ein komenter tilbake <3 .

Skriv en ny kommentar

Ida - Meld deg på topplisten min!

Ida - Meld deg på topplisten min!

11, Oslo

Blogger jeg leser

Kategorier

Arkiv

hits